17 nov. 2010

Versiuni de videoclipuri create pentru cântecul "Deutschland"

Atenţie: Dacă nu vizualizaţi toate videoclipurile, daţi un "Refresh" la această pagină şi aşteptaţi câteva secunde până se încarcă şi apar toate versiunile. Vă recomand să folosiţi Firefox - videoclipurile se încarcă mult mai repede. VIEL SPASS!

Videoclipul original:Videoclip bazat pe original, cu un text foarte bun în limba germană:Videoclip doar cu textul în limba germană, mai clar scris dar nu şi la fel de bine ca cel anterior:În următorul videoclip aveţi şi traducerea în limba engleză, în paralel cu textul în germană:Un alt videoclip reuşit, cu imagini sugestive despre Germania şi germani:Dar cel mai reuşit tot acesta mi se pare (cel care apare şi pe pagina de "Willkommen"):Şi alte versiuni care ar mai merita atenţie, doar de dragul varietăţii, căci cele mai bune rămân totuşi cele prezentate anterior:Notă: Melodia a fost creată cu câţiva ani buni în urmă. Între timp Schumacher şi-a luat şi el un Mercedes! :-P

Un comentariu:

  1. este extraordinar ceea ce am gasit aici si cred ca voi reusi sa asimilez mai multe inf cu ajutorul vostru. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Mulţumesc pentru comentariul tău. Spune-mi cum te pot ajuta! Pentru un răspuns pe larg trimite-mi un email la liroma.online@gmail.com. Îţi voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.